X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Rubberen drempelhulpen zijn een makkelijke en betaalbare oplossing voor het overbruggen van hoogte verschillen binnen en buiten de woning.

Komt u niet altijd precies recht voor de drempelhulp dan kunt u kiezen voor een rubbere drempelhulp met scheluw zijvlakken. De zijkanten zijn dan afgeschuind zodat deze makelijk van alle zijden bereden kan worden en het geeft een mooi afgewerkt geheel.
Kortom de  rubberen drempelhulpen van www.optimaalplus.nl zijn een ideale en bovendien betaalbare oplossing voor diverse problemen met betrekking tot toegankelijkheid (hoogte overbrugging) van woningen, openbare gebouwen, enz.
Door de natuurlijke eigenschappen van rubber zijn de drempelhulpen weersbestendig, antislip, makkelijk bewerkbaar en hebben een lange levensduur.
De wat kleinere/lichteren drempelhulpen zijn eventueel leverbaar met een lijmlaag zodat ze stevig op de ondergrond kunnen worden geplakt. Afhankelijk van de ondergrond blijven de drempelhulpen vanaf 1cm (10mm) prima zonder lijmlaag liggen. Dit komt door de natuurlijke stroefheid van het rubber en het eigengewicht van de drempelhulp.
 
Het afgelopen jaar hebben wij dan ook, naar grote tevredenheid, aan diverse woningcorporaties, bouwbedrijven en andere instanties onze drempelhulpen mogen leveren.
Sommige gemeente vergoeden de drempelhulpen in het kader van de WMO. Vraag dit vooraf even bij uw eigen gemeente na zodat u wellicht de gemaakte kosten kunt declaren bij uw gemeente.


(Let op maatvoering van de rubberen drempelhulpen is in millimeters! 10 mm = 1 cm)

Hierboven vindt u de 3 verschillende categorieën rubberen drempelhulpen. Onder de verschillende categorieën kunt u de leverbare afmetingen vinden. De rubberen drempelhulpen, soms ook wel gummy ramp genoemd zijn makkelijk op maat te snijden of zagen.

Klik op productnaam of informatie pictogram voor een uitgebreide productomschrijving.

Naast onze rubberen drempelhulpen bieden wij ook onze RVS (roestvast) aluminium drempelplaten aan. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de RVS aluminium drempelplaten.